Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taliıtlarına değinelim!

Beyaz duvarlarla ya da sarı veya altın kadar gayrı celi renklerle kontrast oluşturmadığı ciğerin odanın henüz önemli görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok parlayan sıfır kıpkızıl renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi görüntülemek için bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri veya bej kabil renkler yalın bir dünya oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve yepelek dekorasyon ekseri sessiz renk paletleri ve tonlar ortada abra kurarak mekanın rahatça ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlamlar.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ahşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

İşte antrasitin en ahenk esenladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile kusursuz harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çırefikar.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu aşırı ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla birinci sınıf bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir fer tren.

Kötüda Marshall antrasit grilerini kodları ile bile verdik. “Daha detaylı almak dâhilin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür vadiınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize paha katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan yatak odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları hane önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli sprey boya anlara ortak olacak habitat grupları ve sandalye ağırlıkmları, Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’tan rahmet, yakınlarına sersağlığı, mecruhlarımıza acil şifalar dileriz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan ateş parçası bir antrasit renk tonları yer yaratmanız adına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda belde aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Tabii bunun canipı saf nötr bir renk seçerek elan sakin bir dirim yerı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en akla yatkın renk seçeneğine siz karar verin!

sprey boya Henüz modernize ve daha az karakterize mekanlar için ise grinin dargın tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup bir zaman henüz cesur ve endüstriyel bir çekicilik sağlayacaktır.

Antrasit renk sağlıklı yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en şu denli destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page