Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Siz de konut dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine bucak satmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinçlık katarken hem bile yerın aydınlanmasını katkısızlayarak yoğun renk kullanımı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde giymek kolaylaşıyor. 

Gri tonları, konut dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında arz düzenıyor. Sizin dâhilin evinizin oturma odası, mecra odası, hatta banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye amelî renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sadelik ve şıklığın dengesini tedarik etmek derunin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Yalnız çizgilere mevla minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın çizgi estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Göz kamaştırıcı ve nazarıitibar çeken bir gri tonu olan ak pak gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit sadece ve beğenilen goldfix bir güzel duyusal arayanlar midein ülküsel bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı munzam konusunda koygun bir seçenektir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere şayeste hizmeti sağlamlamaktadır.

Elbet ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sprey boya sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı değil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da yapılmalıdır.

İki rengin kontrastı, çok bir tomar aksesuar tutmak zorunda kalmadan zarafetli bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Dört dörtlük bir antrasit uyumu elan mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir zemin ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz kıpırdak bir vadi yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda nokta aldığı ve farklı renklerle bezenmiş antrasit renk tonları halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den zait katılımcının berkldığı yeni bir ankete göre, ev sahiplerinin çoğunluğu…

Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımız ile ilgili elan zait bilgelik karınin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon vadiı ile sundurmaımızda henüz çokça yer edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page